Ciutat

UpC reclama a Endesa que substitueixi les línies de baixa tensió

Imatge d'arxiu del Centre Civic de Torre-Romeu / D.S.

Davant els talls de llum a Torre-romeu, des d’Unitat pel Canvi reclamen a Endesa que vagi més enllà de substituir el transformador elèctric, reconegui l’avaria i substitueixi les línies de baixa tensió del barri.

Amb la substitució del transformador “no s’acaba amb un problema que ha esdevingut històric”, els talls de llum de Torre-romeu, apunten des d’UpC. Per això reclamen a l’empresa elèctrica que substitueixi la línia de baixa tensió del barri perquè els talls de llum no es repeteixin en el futur, i reclamen als governs català i espanyol que també facin pressió en aquesta línia.

Endesa, “lamentable”

Segons Unitat pel Canvi, l’actuació d’Endesa en aquesta problemàtica ha estat “lamentable“. Els ‘comuns’ a l’Ajuntament asseguren que la companyia “no ha complert amb els seus compromisos de 2016 de renovació de l’estació” i perquè tampoc ha reconegut l’avaria i les afectacions que se’n deriven.

Detall pel govern

Els membres d’UpC, una de les quatre forces del quatripartit, aplaudeixen l’actuació del govern municipal en aquest assumpte, amb diferents reunions amb Endesa i els veïns per mirar de solucionar-lo. Tanmateix, destaquen la intervenció del diputat d’En Comú Podem Joan Mena, veí de Torre-romeu, que va portar el cas al Congrés.

Precisament, les quatre forces que integren el govern municipal presentaran al ple d’aquest mes de setembre, dijous 27, una moció per “exigir” a Endesa que compleixi els compromisos amb els veïns.

Comentaris
To Top