El Sabadell s’estavella en el malefici del Badalona (0-0)

Desenllaç just en un partit de lluita i poques ocasions

La lluita de Pedro Capó resumeix el partit a la Creu Alta/Ll. Franco

El malefici del Badalona continua vigent. El Sabadell ha vist trencada la dinàmica de victòries a la Creu Alta, concedint un empat que es pot considerar just. En un partit marcat per la pluja, la lluita ha superat clarament la tècnica. El conjunt arlequinat, això sí, enllaça la setena jornada sense perdre i ara comparteix la sisena posició amb el Barcelona B a 5 punts de la zona de playoff .

Equilibri de forces, lluita i sense ocasions. Així es podria resumir la primera meitat. No hi ha hagut un dominador clar. El Sabadell, amb Aleix Coch de lateral dret i la titularitat de Felipe i Gato, ha intentat controlar el partit i sorprendre amb un joc més directe. Però la bona col·locació del Badalona ha deixat poques opcions. De fet, no s’ha registrat cap xut a porteria. Només alguna acció individual de Felipe Sanchón ha brillat entre la grisor general. Tampoc el conjunt de Ramon Maria Calderé s’ha mostrat inspirat en l’aspecte ofensiu. Ha estat un duel tàctic sense concessions.

A la represa, s’ha accentuat la pluja (la majoria de públic s’ha refugiat a la tribuna) i el terreny de joc s’ha convertit en el principal enemic dels jugadors. Potser per això Seligrat ha optat per donar entrada a Edgar per acompanyar Arturo a dalt. El problema és que no els hi ha arribat cap pilota en condicions. La millor opció ha estat un xut de Néstor lleugerament desviat. També el Badalona ha donat un ensurt quan Robert s’ha plantat a l’àrea i la sortida del porter Roberto ha evitat el gol.

El partit ha desaparegut com a tal a partir del minut 20 quan ja era impossible combinar. Tot s’ha resumit a una lluita encomiable d’ambdós equips per mantenir la compostura i evitar errades. En una d’elles, el visitant Giva ha pogut fer el 0-1 en el minut 86, però ha creuat massa la pilota. El Sabadell ho ha intentat amb més cor que joc. Dues vegades la pilota s’ha quedat morta dins de l’àrea visitant i ningú ha estat capaç de rematar. Aquesta vegada tampoc ha funcionat el joc d’estratègia. Ha entrat Adri Cuevas, però Seligrat no ha esgotat el tercer canvi. El punt, d’alguna manera, ha premiat el gran esforç de Sabadell i Badalona sobre un camp impracticable a la segona part. Sempre és bo sumar i entre les notes positives, la reaparició del capità Migue i acabar amb la porteria a zero. Ara espera Lleida.

Sabadell: Roberto; Aleix Coch, Nico, Migue, Josu, Ángel Martínez, Gato (Edgar, m. 57), Pedro Capó, Arturo, Felipe (Adri Cuevas, m. 76) i Néstor.

Badalona: Morales; Albarrán, Escudero (Santi m. 67), Robusté, Moyano, Estellés, Robert (Aly, m. 78), Carbó, Chaco, Nana i Natalio (Giva, m. 83)

Àrbitre: Sergio Escriche Guzmán, comitè valencià. Grogues: Nico, Santi, Carbó, Nana.

Creu Alta: 1.493 espectadors. Tarda plujosa. S’ha guardat un minut de silenci pels socis número 1 Maria Rovira i Soley i número 7 Josep Puigdellívol i Sala.