ESPORTS

Seligrat: “És un bon punt”

Seligrat observan atentamente les evoluciona del partit / lluís franco

El tècnic arlequinat Toni Seligrat s’ha mostrat content amb l’actitud dels seus jugadors davant d’un partit molt complicat per l’estat del terreny de joc degut a la intensa pluja que durant pràcticament els 90 minuts ha fet acte de presència a la Nova Creu Alta. El duel exigia molta actitud i així ho ha destacat Seligrat afirmant que els seus jugadors han sabut competir en un partit de molta lluita i d’escasses ocasions. Un resultat “normal” segons el tècnic arlequinat tenint en compte que ha estat un duel en què només Arturo, sense trobar la rematada, i les dos dels visitants, una ben resolta per Roberto i l’altra que no ha trobat els tres pals, s’acabi amb un empat a 0. Tot i que ofensivament avui l’equip no ha pogut crear gaires arribes de perill, Seligrat ha destacat el bon joc defensiu de l’equip comentant que “altra vegada hem estat molt bé sense pilota”.
Respecte a aquest hàndicap ha comentat que en un terreny de joc en aquestes condicions on pràcticament no es podia tenir una circulació adequada, el punt davant d’un conjunt “de molt nivell” -com ha assegurat Seligrat– en unes condicions com les d’avui fa que aquest empat “sigui un bon punt per als dos equips”, independentment de la situació a la classificació on, el dia d’avui és a cinc punts del play off, un aspecte que segons l’entrenador no genera “patiment”.

Migue: “Sensacions espectaculars”

El central Migue, que tornava a l’equip titular després de la darrera lesió muscular, ha comentat que s’ha sentit molt còmode altra vegada però si bé és cert que l’estat del terreny de joc el tenia amb neguit tenint en compte com es va fer l’últim contratemps. Tot i això, Migue ha tingut unes “sensacions espectaculars” a l’eix de la defensa. Sobre el tema de la solidesa defensiva, el defensa ha comentat que “sempre és bo poder deixar la porteria a zero i mantenir aquesta línia”, lamentant-se però que en atac “l’estat del terreny de joc no ens ha permès fer accions col·lectives”.

Pots llegir la crònica del partit del Sabadell-Badalona al següent enllaç

Comentaris
To Top