Esports

Ramírez: “Era un dia especial i s’havia de guanyar”

Kiko Ramírez donant instrucciones als seus jugadors / lluís franco

Satisfet. Kiko Ramírez s’ha estrenat a la Nova Creu Alta amb una victòria per la mínima davant el Conquense (1-0). El tècnic arlequinat s’ha mostrat molt content per la victòria “en un dia especial”  i pel treball de l’equip: “em quedo amb l’ADN de tots els jugadors durant els noranta-tres minuts de joc”. Tanmateix, ha afirmat que “l’important era guanyar” i fer-ho deixant la porteria a zero, recuperant així la solidesa defensiva que tants punts ha costat al Centre d’Esports Sabadell.

Sobre el nivell exhibit de l’equip i les pretensions del tècnic, ha explicat que “he vist un equip ambiciós i estic content. L’equip ha tingut verticalitat i s’ha associat”. Tot i les bones sensacions en l’apartat ofensiu, Ramírez, però, ha confessat que “hem de tancar els partits. En els darrers minuts hem patit fruit, suposo, de ser el primer partit”.

Un de les sorpreses era veure quins canvis introduiria el tècnic arlequinat. Exceptuant el de Pedro Capó al lateral dret en detriment d’Òscar Rubio per una sobrecàrrega al soli, Ramírez ha comentat que “el sistema de joc te’l dóna els jugadors. Tenim la sort que Capó és un jugador polivalent i pot jugar a moltes posicions, inclús de porter”. En la mateixa línia ha comentat que “no vull ensenyar als jugadors el que han de fer. Són jugadors experimentats i la meva feina se centra a ordenar-los, dirigir-los i, sobretot, animar-los”.

Antonio: “Estem més alliberats”

Un dels jugadors més destacats en l’atac arlequinat, ha comentat que “era molt importat començar de nou amb una victòria”. Domínguez, que ha gaudit d’un parell d’ocasions, una des del mig del camp, s’ha mostrat motl content amb els tres punts: “hem deixat la porteria a zero i, a partir d’ara, estic convençut que no pararem de créixer”. Respecte a les sensacions amb el nou tècnic, l’extrem de Puerto Umbría ha confessat que “ara estem més alliberats”.

Podeu llegir la crònica del partit en el següent enllaç

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top