Esports

El Sabadell guanya al Conquense en el debut de Kiko Ramírez (1-0)

El conjunt arlequinat trenca la dinàmica negativa

L'alegria de Néstor després de fer el decisiu 1-0 amb una gran vaselina/Ll. Franco

Estrena amb victòria. Kiko Ramírez ha començat amb bon peu la seva etapa a la banqueta arlequinada. El més important era guanyar i s’ha aconseguit gràcies a un solitari gol de Néstor Querol. Hauria pogut ser un resultat molt més generós, però la pólvora continua mullada. Fins i tot Felipe ha desaprofitat un penal.

Com era previsible, no hi ha hagut revolució. El canvi més notable ha estat obligat, per la baixa a última hora d’Óscar Rubio per un problema muscular. El polivalent Pedro Capó ha ocupat el lateral dret, com ja havia fet en alguna altra ocasió. Ha sortit amb força el Sabadell, però el Conquense ha respost amb valentia donant un parell d’ensurts, sempre amb Adi de protagonista. Fins i tot Nico ha hagut de rebutjar una pilota sota pals.

El fantasma del 0-1 s’ha esvaït amb una genialitat de Néstor Querol convertint una pilotada llarga en una fantàstica vaselina sobre la dubitativa sortida del porter Raúl Marqueta per fer l’1-0. Això ha donat tranquil·litat al conjunt arlequinat, controlant el partit sense massa problemes. El Conquense ha tingut més la pilota, però ha confirmat la seva nul·litat en atac.

El Sabadell ha perdonat. Aquest seria el titular de la segona meitat. Només de sortida, Néstor ha deixat en safata una pilota a Adri Cuevas que no ha sabut definir. Tampoc Felipe ha encertat en un xut amb la dreta després d’un gran retall a l’àrea. El conjunt arlequinat s’ha mostrat molt superior, però com ha passat altres jornades aquesta temporada, ha fallat en la definició. Arturo continua negat i ha enviat molt desviat un u contra u davant un Raúl Marqueta que s’ha erigit en el gran heroi del seu equip. Fins i tot ha aturat un penal a Felipe comès sobre ell mateix. El primer que falla l’extrem barceloní d’arlequinat.

És habitual rebre un càstig quan es perdona tant en el futbol, però el Conquense, tot i la seva lluita i voluntat, no ha estat capaç d’inquietar ni una vegada a Roberto. En la recta final, Pol i Gato han tornat a gaudir d’ocasions per fer el 2-0, però el marcador no s’ha mogut. Una victòria necessària per recuperar l’autoestima i intentar assaltar dissabte el Mini Estadi.

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Roberto; Pedro Capó, Nico, Migue, Josu, Ángel Martínez, Antonio Domínguez (Gato, m. 87), Adri Cuevas, Arturo (Edgar, m. 72), Felipe (Pol, m. 65) i Néstor.

Conquense: Raúl Marqueta; Cristian Márquez, De Pedro (Adi, m. 85), Adrià Parera, Joan Vega, Sión (Gerica, m. 73), Iván Rubio (Diego Peláez, m. 58), Lozano, Agi, David Rodríguez i Jorge Fernández.

Àrbitre: Alexander González González, Comitè tinerfeny. Grogues: Migue, Ángel Martínez, Antonio Domínguez; Simón, Lozano.

Gol: 1-0, minut 18: Néstor Querol.

Incidències: Creu Alta, 1.624 espectadors.

Podeu llegir les reflexions de Kiko Ramírez i el vestidor en aquest enllaç

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top