Ciutat

Els veïns de Can Feu i Gràcia exigeixen a l’Ajuntament que s’eliminin punts perillosos a la ciutat

L’Associació de Veïns de Can Feu i Gràcia ha exigit en un comunicat a l’Ajuntament que s’eliminin punts conflictius de la ciutat com la nau on el passat diumenge es va produir una agressió sexual a una jove de 18 anys.

Els veïns asseguren que fa temps que aquests ‘punts negres’ proliferen a la ciutat, i que el consistori hauria de treballar per eliminiar-los.

“Aquests espais esdevenen entorns de risc per a la ciutadania i afavoreixen, i fins i tot faciliten, la realització d’actes delictius, tot generant entre la població la pèrdua de l’espai públic en favor dels delinqüents i una sensació d’inseguretat que, en ocasions, esdevenen plenament justificades, com aquest cas ha posat tristament de manifest”, asseguren en el comunicat.

L’Associació de veïns creu que és responsabilitat de l’Ajuntament evitar que segueixin existint aquests ‘espais d’impunitat’.

Els okupes de Can Feu feia mesos que tenien problemes amb els veïns

Aquest comunicat arriba després de que els veïns asseguressin que la inseguretat al barri en els últims mesos havia crescut, i que feia mesos que patien robatoris i malestar al voltant de la nau on es van produir els fets aquest diumenge.

Comentaris
To Top