Publicitat
Ciutat

La vaga general del 21-F, al detall

Minut a minut de les aturades i manifestacions

Els CDR tallant al C-58 a l'alçada de l'ABB / Lluís Franco

[Aleix Pujadas i P. J. Armengou]

Intersindical – CSC convoca aquest dijous 21 de febrer una vaga general a tot Catalunya. Tot i que el manifest que ha presentat l’agrupació sindical se centra en reivindicacions laborals com el salari mínim, la derogació de la reforma laboral del PP, o les pensions; el rerefons evident de les protestes és el judici als polítics independentistes que s’està fent aquestes setmanes al Tribunal Suprem.

A Sabadell hi ha preparades diverses accions reivindicatives, impulsades pels CDR i entitats com l’ANC i Òmnium. Les accions compten amb el suport de diversos partits amb presència al consistori. Les més matineres comencen aquest dijous a les sis del matí. Els CDR, l’ANC i Òmnium han convocat un “esmorzar popular” a Can Feu – Gràcia. Els manifestants s’han dirigit després cap a la C-58, que han tallat en ambdues direccions durant prop d’una hora; fins que han estat desallotjats pels Mossos d’Esquadra. A les 12 del migdia hi ha programada també una manifestació que començarà davant els jutjats de Sabadell i es dirigirà cap al centre de la ciutat, al Racó del Campanar.

Des del Diari de Sabadell estem seguint al detall tot el que succeeix durant aquesta diada, i n’anirem informant a través del nostre web i xarxes socials.

Segueix la vaga del 21-F, minut a minut


Publicitat
Comentaris
To Top