Vallès

Xavier Garcés substitueix a del Frago com a cap de llista del PSC a Barberà

Xavier Garcés en una imatge d'arxiu / Ajuntament de Barberà

Xavier Garcés serà el cap de llista del PSC a Barberà, després de la renuncia d’Ana del Frago la setmana passada. L’assemblea local va escollir-lo aquest cap de setmana i l’Executiva Nacional dels socialistes ha ratificat la proposta. Garcés és regidor actualment i va formar part del govern de del Frago entre 2007 i 2015, ocupant diferents responsabilitats.

“Malgrat la situació d’excepcionalitat, accepto i entomo aquesta responsabilitat per encapçalar aquest repte”, va assegurar en l’assemblea local. Garcés també va agrair la confiança de la militància i dels simpatitzants del partit i va mostrar el seu compromís per continuar “construint la ciutat que ens mereixem”.

Sabadellenc de naixement

 L’actual alcaldable dels socialistes de Barberà va néixer a Sabadell l’any 1963 i viu al municipi veí des de 1971. Va cursar parcialment la llicenciatura de Ciències Econòmiques i Empresarials a la UAB,  i ha estat molt vinculat al món de l’esport de Barberà. En l’àmbit privat, és membre d’una societat de serveis per a les empreses on encara desenvolupa la seva activitat professional.

Garcés és militant socialista des de l’any 1988 i regidor de l’ajuntament de Barberà des de l’any 2007. En els governs d’Ana del Frago va ocupar diferents responsabilitats en l’àrea d’economia, hisenda i promoció econòmica. Fins l’any 2015 va ser Tinent d’Alcalde.

Comentaris
To Top