ESPORTS

Antonio Hidalgo: “Hem de ser més contundents a les àrees”

El tècnic arlequinat esbufegant en el partit del CE Sabadell a Alcoi / Lluís Franco

La reflexió del tècnic arlequinat després de la derrota a Alcoi s’ha centrat en el doble rendiment de l’equip a domicili. “No som els mateixos i haurem de parlar d’això. És un tema de mentalitat perquè a casa fem coses que a fora no aconseguim”. Sobre el partit, Antonio Hidalgo ha vist dues parts. “En general no hem fet un bon partit. A la primera hem tingut el control de la situació, però només amb possessió no n’hi ha prou. Hem reaccionat bé al seu gol i això ens ha permès arribar al descans amb possibilitats”.

A la represa s’ha vist la pitjor versió del Sabadell des de l’arribada d‘Antonio Hidalgo a la banqueta. “No hem sabut contrarestar el seu joc. Ells no han creat gaire perill, però nosaltres no hem estat prou contundents a les dues àrees. Per això hem perdut. Cal ser molt més agressius si volem guanyar aquests partits on hi ha tant en joc”.

Ha reconegut que “suposa un pas enrere perquè veiem aquest partit com una oportunitat magnífica d’acostar-nos a l’objectiu de la permanència i s’ha escapat. Ara hem de continuar lluitant. Això no s’ha acabat. Ens queden dues finals i cal posar tots els sentits per guanyar-les”.

Ha lamentat, això sí, les lesiones d’homes importants com Arturo i Gato que es perdran el que resta de lliga regular. El dubte és Néstor, substituït al descans per unes molèsties musculars. També Pajarero ha hagut de deixar el camp abans del descans, però sembla que podrà recuperar-se per enfrontar-se diumenge que ve a l’Ejea en una altra final sense xarxa.

Josu: “És un pal”

El jugador basc considera que “no estàvem fent un mal partit, però el rival arriba molt fàcil i ens marca. És un pal aquesta derrota, però ens hem de centrar en l’Ejea. Si guanyem, ho tornarem a veure tot d’una altra manera”.

Mariano Konny: “No és bo entrar d’aquesta manera, per lesió d’un company, però m’he sentit força bé després de moltes setmanes de baixa i ara només podem pensar en el pròxim partit. Ens juguem moltíssim”.

L’expedició arlequinada ha tornat cap a Sabadell pensant només amb l’Ejea de los Caballeros. Abans, però, tocarà veure els resultats del cap de setmana i comprovar en quina situació queda l’equip. Sembla inevitable tornar a la zona de descens.

Podeu llegir la crònica del partit en aquest enllaç

Comentaris
To Top