ESPORTS

El Sabadell cau a Alcoi i compromet la permanència (2-1)

La falta de consistència defensiva va condemnar al conjunt arlequinat/Lluís Franco

Tampoc. El Sabadell a domicili continua negat i ha encaixat la desena derrota consecutiva a El Collao. El gol d’Edgar ha donat esperances, però una pèssima segona part ha condemnat al conjunt arlequinat i compromet de nou la permanència a dues jornades pel final.

A més de la tornada d’Óscar Rubio i Josu, la baixa a última hora d’Arturo -es va ressentir dels seus problemes musculars i probablement ja no podrà tornar a jugar- ha propiciat la titularitat d’Edgar Hernández. El Sabadell no ha sortit a especular. Al contrari, des del primer minut ha intimidat un Alcoià molt nerviós per la seva delicada situació. El primer quart ha estat d’absolut domini arlequinat. S’ha traduït en dues bones arribades d’Óscar Rubio i una gran acció personal de Felipe que ha acabat amb un xut fluix a les mans de Bañuz.

Però s’ha repetit la història de molts desplaçaments. El rival, sense fer res, s’ha avançat en el marcador. Una pilota solta en l’àrea l’ha caçat Rubio i amb un xut creuat, sense gaire oposició, ha superat Roberto. Era la primera arribada local. El gol, però, quasi ha servit de revulsiu per un Sabadell que ha reaccionat amb rapidesa. Néstor, de nou dels més actius, ha protagonitzat una gran cavalcada per banda esquerra i la seva centrada l’ha empès Edgar al fons de la xarxa amb oportunisme. El seu segon gol aquesta temporada. Fins al descans, més alternatives amb opcions per cada equip. Pedro Capó quasi repeteix el gol de córner contra el Castelló i en la rèplica local, el xut de Rubio ha fregat el travesser. La nota negativa ha estat la lesió muscular de Pajarero que ha propiciat la reaparició de Mariano Konyk a l’eix de la defensa. A la represa, Néstor ha deixat el seu lloc a Antonio Domínguez, per precaució. També notava molèsties.

Ha tocat patir a la segona meitat. L’Alcoià, conscient que se li escapava el tren de la Segona B, s’ha bolcat. Amb més cor que joc, això sí. A base de centrades laterals ha tancat al Sabadell i han estat moments crítics. Un contracop de Felipe que no ha pogut rematar Edgar ha servit per trencar l’assetjament local. Però al conjunt d’Antonio Hidalgo, sense Néstor, li ha costat moltíssim generar perill. Quan el partit semblava estar controlat, una pilota llarga ha sorprès la defensa i Lino, tot sol, ha afusellat a plaer a Roberto. Les errades defensives del Sabadell aquesta temporada no tenen fi.

Pol ha entrat per un cansat Felipe per buscar el miracle de l’empat. No ha estat possible. Una centrada d’Antonio Domínguez s’ha convertit en l’única amenaça per un Bañuz molt segur. L’Alcoià ha sabut jugar els últims minuts amb ofici i no ha donat cap opció. La segona part arlequinada ha estat la pitjor des de l’arribada d’Antonio Hidalgo a la banqueta i ara ja no queda un altre remei que guanyar els dos últims partits davant Ejea i Olot per evitar el desastre. 180 minuts de màxima tensió.

FITXA TÈCNICA

Alcoià: Bañuz; Fomeyem, Hermosa, Barreda, Anaba, Navarro, De Lerma, Bryan Reyna (Vicente, m. 46), Lino, Pino i Rubio (Primi, m. 88).

Sabadell: Roberto; Pedro Capó, Pajarero (Konyk, m. 44), Migue, Josu, Ángel Martínez, Óscar Rubio, Adri Cuevas, Edgar, Felipe (Pol, m. 74) i Néstor (Antonio Domínguez, m. 46).

Àrbitre: Kevin Javier Moreno Muñoz, Comitè murcià. Grogues: Anaba, Hermosa, Lino; Néstor.

Gols: 1-0, min. 20: Rubio; 1-1, min. 28: Edgar 2-1, min. 72: Lino.

Incidències: El Collao, 1.300 espectadors, amb presència d’uns 40 seguidors sabadellencs. Pluja a la segona part.

Podeu llegir les reaccions del tècnic i vestidors en aquest enllaç

Comentaris
To Top