Oci i cultura

La Joventut de la Faràndula tanca una temporada de rècord amb 19.200 espectadors

Un moment de 'La Bella i la Bèstia' d'aquest any / ÓSCAR ESPINOSA

La Joventut de la Faràndula ha tancat una temporada 2018-2019 amb un rècord històric d’espectadors. L’entitat ha aconseguit 19.226 espectadors al llarg de la temporada.

La Temporada va començar amb el muntatge de ‘La Bella i la Bèstia’, dirigit per Quim Carné. L’espectacle va aconseguir 5.093 espectadors en la seva última temporada després de tres any a la cartellera.

El segon espectacle de la temporada, com ja és habitual, Els Pastorets’, va aconseguir 6.156 espectadors en la versió general, i fins a 439 en la versió infantil duta a terme pels membres del Taller de Teatre Infantil. El clàssic de Josep Maria Folch i Torres, segueix sent un dels espectacles amb més afluència de públic any rere any amb una quota d’espectadors molt alta i força estable, i a més, aquest any va fer també rècord d’afluència de públic.

Rècord històric per a ‘Els Pastorets’ de La Faràndula: 6.200 espectadors

La nit de Nadal també es consolida un any més amb 374 espectadors al teatre Principal. ‘La Vie Bohème’ va ser l’obra escollida aquest any en l’habitual representació del dia de Nadal.

Per la seva banda, la segona temporada de ‘Rapunzel, la princesa perduda’ va aconseguir 3.518 espectadors. L’espectacle dirigit per Salva Peig i Maria Pla va aconseguir bones xifres i espera repetir-les una temporada més.

I finalment, la novetat d’aquest any, ‘El préssec gegant’ va tancar el passat diumenge la seva primera temporada amb 3.646 espectadors en 6 funcions durant dos caps de setmana. La representació sota la direcció d’Alba Grau i Xavi Clapés, ha aconseguit bones xifres en la seva primera temporada amb una aposta més arriscada però efectiva.

‘El préssec gegant’ brilla a La Faràndula

Comentaris
To Top