Ciutat

Adrián Hernández (Cs): “Si el PSC prefereix governar amb Puigdemont, que no compti amb nosaltres”

El número u de Ciutadans, Adrián Hernández / ÓSCAR ESPINOSA

El número u de Ciutadans (Cs) a Sabadell, Adrián Hernández, adverteix al PSC que “pactar amb Junts per Sabadell seria trair als seus votants”. Hernández ha avançat també que “si prefereix governar amb Puigdemont, no compti amb Ciutadans” i  ha proposat “un pacte d’estabilitat entre les forces no independentistes respectant el resultat electoral” del passat 26-M.

El també portaveu del Grup Municipal de Cs ha fet aquestes declaracions arran dels recents comunicats del primer secretari del PSC, Pol Gibert, amb missatges en els quals “allarga la mà a Junts per Sabadell i Podem per a assegurar que la candidata socialista, Marta Farrés, sigui investida alcaldessa de la ciutat”. L’alcaldable ha recordat que “el dies abans als comicis, Junts per Sabadell va signar un pacte amb ERC i l’Assemblea Nacional Catalana que excloïa als no independentistes”.

En aquest cas, els resultats electorals permetrien que Farrés fos l’alcaldessa com a candidata de la llista més votada si Junts per Sabadell i Podem no votessin el candidat d’ERC, Juli Fernàndez, en la futura investidura.

Comentaris
To Top