Oci i cultura

L'Embassa't bat rècords i aplega 2.400 persones en la seva onzena edició

L'Embassa't tanca la seva onzena edició amb una xifra rècord d'assistència

/ Victòria Rovira

El festival Embassa't ha acabat la seva onzena edició per on hi han passat 2.400 persones en els dos dies de concerts. L'esdeveniment sabadellenc ha superat la xifra fins ara rècord de l'any passat de 2.000 persones. Aquesta edició ha comptat amb un canvi de localització, que ha passat del propi recinte de la Bassa al lateral de la Pista Coberta d'Atletisme, un espai que ha permès ampliar l'aforament.

Des de l'organització valoren positivament el canvi de lloc i celebren les xifres d'aquest any. El primer dia de festival, divendres, va comptar amb prop de 1.200 espectadors, igual que el dissabte que va aconseguir xifres semblants.

Publicitat

El festival va tancar el dissabte fent ballar el públic amb grups com Novedades Carminha, Delaporte o els francesos Kazy Lambist. La festa es va acabar amb la sessió de Tilt! que va fer un repàs de clàssics del món de l'indie, l'electrònica i el rock.

L'Embassa't, doncs, segueix creixent any rere any i es consolida com al festival de música independent del Vallès.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top