Publicitat
Ciutat

Els autors de Paper de Ceba signen el segon número a Sabadell Còmics

Pam López, Roger Surroca, Mireia Girbau, Miquel Àngel Claveria i Àlex López, autors del segon número de Paper de Ceba, van signar divendres els exemplars d’aquest nou número als lectors que ho van desitjar al davant de Sabadell Còmics, al carrer de Sant Antoni (Centre). També s’hi va apropar el director del projecte, Ricard Efa.

Durant una bona estona, des de les set de la tarda, desenes de persones es van acostar a la parada de còmics, on els autors del nou projecte editat pel Diari de Sabadell van regalar dibuixos, signatures i dedicatòries als seus lectors. A part del Paper de Ceba, a Sabadell Comics també s’hi signava Korokke, amb Josep Busquet i Jonatan Cantero.

En el segon número de Paper de Ceba tracta sobre el passeig de la Plaça Major, la corrupció del cas Mercuri i de dinosaures a partir d’una història relacionada amb l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont.

A la venda en set llibreries

Tant el primer número com el segon de Paper de Ceba es poden seguir comprant a les principals llibreries de la ciutat, Sabadell Còmics, Paes, Macondo, Llar del Llibre, Tècnica, LibreRío de la Plata i Abacus. A la web del projecte s’hi pot trobar un tast dels còmics publicats així com la butlleta de subscripció per rebre’l a casa. El 2 de setembre sortirà el proper número, el tercer.

/ CEDIDA

/ CEDIDA

/ CEDIDA

/ CEDIDA

Publicitat
Comentaris
To Top