Publicitat
Diners

L'Ajuntament no veu clara la proposta d'un parc temàtic prop de Sabadell

"Està descartat", asseguren des del consistori

Imatge d'arxiu del Madurodam dels Països Baixos, model en què s'emmiralla el Miniworld Park vallesà / WIKIMEDIA

Petit fre al projecte Miniworld Park que el grup Start.Point Business & Markets Strategies vol construir entre Sabadell i Castellar del Vallès, i que el Diari de Sabadell va explicar en primícia. La idea no acaba de convèncer l'Ajuntament de Sabadell. "No entra en els nostres plans i està descartat", ha assegurat aquest dilluns la regidora de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu Montse Gonzàlez, "Pensem que tenim altres problemes a la ciutat que posar-nos a pensar en un parc temàtic".

González ha reconegut contactes amb els impulsors del parc, però ha assegurat que els arguments en favor del projecte no els han convençut. I ha assegurat també que l'altre municipi implicat en l'assumpte, Castellar del Vallès, tampoc ho veu clar. "[L'alcalde de Castellar] tampoc està per la labor", ha assegurat la regidora.

Publicitat

El Miniworld Park ha de ser una exposició de 20.000 metres quadrats que comptarà amb maquetes d'edificis emblemàtics del món a escala 1/25-1/33. La Corporació Start.Point, de capital sabadellenc, ha assolit un acord en exclusiva dels promotors del parc per al disseny, construcció i gestió del mateix en els 10 anys posteriors a la seva inauguració.

Segons els promotors del parc temàtic, les instal·lacions seran un gran centre de difusió i promoció de l’art, la cultura i l’oci. El concepte s'allunyaria d'experiències com la de Catalunya en miniatura (Torrelles de Llobregat) i s'emmirallaria en el Madurodam de La Haia, als Països Baixos.

Projecten la creació d’un parc temàtic al Vallès

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top