Esports

Boris Garrós vol “recuperar els meus registres” a Segona B

Boris envoltat de nens i nenes del futbol base del Tibidabo TR i alguns seguidors/ Lluís Franco

Sense donar cap xifra, l’últim fitxatge del Centre d’Esports, el davanter Boris Garrós, admet que la seva intenció és “recuperar els registres que vaig tenir en el grup III i IV de Segona B”, en al·lusió als 25 gols anotats a les files del Gavà i els 10 amb el Recreativo de Huelva. Ho va dir durant la seva presentació oficial realitzada en el camp Municipal de Torre Romeu envoltat de nens i nenes del futbol base del Tibidabo i alguns seguidors arlequinats. El director general del club, Bruno Batlle, i el director esportiu, José Manzanera, li van donar la benvinguda.

L’acord amb Boris es va tancar “en un parell de dies” segons el mateix jugador. “Després de la meva experiència a Huelva i a l’estranger, la meva intenció era tornar a Catalunya, amb la meva família. Vaig rebre altres ofertes, però quan va arribar la proposta del Sabadell no m’ho vaig pensar gaire. Penso que era la millor opció. Es tracta d’un club històric i sempre amb aspiracions i una gran exigència. Em recorda molt al Recreativo en aquest aspecte. Arribo amb la màxima il·lusió i moltes ganes de fer una bona temporada”.

La seva principal competència serà Edgar Hernàndez, qui va parlar molt bé de Boris. El barceloní li va tornar la pilota. “El conec i em sembla una persona increïble. Aquesta competència ens obligarà a jugar sempre al màxim en benefici de l’equip, que és sempre el més important”. El director esportiu, José Manzanera, va posar la cirereta al respecte assegurant que “per les seves característiques Edgar i Boris també poden jugar junts perfectament”.

De moment, sembla difícil que sigui convocat aquest diumenge contra el Castelló. El davanter barceloní no ha fet pretemporada, però va assegurar que “he treballat fort aquest estiu i només necessito un temps per posar-me al mateix nivell que els companys”. Boris va signar pilotes que després va llençar als nens i nenes del Tibidabo T.R. i fins i tot va participar en un ‘partidet‘ amb els més menuts. “Aquesta fórmula de presentacions ens permet enfortir les relacions amb els diferents clubs de la ciutat”, va comentar Bruno Batlle, qui també es va referir al fet d’haver superat els 2 mil socis abans del primer partit de lliga. “L’any passat estàvem amb 1.700 en aquests moments i ara també tenim més socis nous. De totes maneres, la ciutat té prou potencial per augmentar aquestes xifres”.

D’altra banda, Manzanera es va mostrar “satisfet” del treball fet durant l’estiu i no va deixar clar si aprofitarien l’última fitxa sub-23 lliure. “L’únic segur és que no fitxarem per fitxar. Si surt una oportunitat que sigui per millorar el nivell”.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top