Publicitat
Ciutat

Lorena Roldán planteja des de Sabadell la possibilitat de presentar una moció de censura contra Torra

La líder de Cs argumenta que s'ha de "fer fora" un president que "aplaudeix" i "defensa" persones acusades de terrorisme

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, parlant amb un simpatitzant després d'una atenció als mitjans davant dels jutjats de Sabadell el diumenge 29 de setembre / ACN

La líder de Ciutadans a Catalunya, Lorena Roldán, plantejarà a l'executiva del seu partit presentar una moció de censura contra el president del Govern, Quim Torra, pel seu suport als set membres dels CDR empresonats aquesta setmana. Així ho va explicar diumenge ella mateixa en una atenció als mitjans davant dels jutjats de Sabadell, escenari de la manifestació multitudinària que va reclamar l'alliberament dels independentistes detinguts aquest dissabte.

Roldán ha argumentat que s'ha de "fer fora" un president que "aplaudeix" i "defensa" persones acusades de terrorisme. "Hem viscut una setmana negra a Catalunya", ha assegurat la portaveu dels taronges, que ha considerat que "mai" s'havia vist una situació semblant a Catalunya tot i que l'independentisme ja havia comès accions "molt greus".

Preguntada per si té suports suficients per tirar endavant la moció a l'hemicicle, ha assegurat que s'ha d'anar "pas a pas" i primer debatre la proposta al comitè executiu del partit. D'altra banda, ha considerat que la candidatura de la CUP a les eleccions del 10-N "són unes primàries per triar el nou líder dels comandos separatistes".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top