Publicitat
Ciutat

El sabadellenc detingut a l’aeroport, en llibertat amb càrrecs

El gracienc Jordi Monllor, detingut el passat dilluns durant les protestes del Tsunami Democràtic a l’Aeroport de Barcelona, ha estat posat en llibertat amb càrrecs aquest dimarts. Els Mossos d’Esquadra li imputen un delicte de desobediència, però ell se’n declara innocent. “No va passar res. Només va posar-se enmig dels policies que colpejaven un jove. Estava amb la seva filla i pensava que també estaven colpejant-la a ella”, explica la Laia, parella de Monllor.

El detingut, que ha passat la nit a la comissaria dels Mossos al Prat de Llobregat, ha passat a disposició judicial aquest dimarts al matí i s’ha acollit al seu dret a no declarar. L’entorn de Monllor assegura que està bé, que ja està a casa i que el tracte a les dependències policials ha estat molt correcte.

Captura d’un vídeo de TV3 en el qual es veu agents dels Mossos d’Esquadra detenint Jordi Monllor / TV3

Empresari sabadellenc proper a la Crida, Monllor està molt implicat en el teixit social i és molt actiu al club d’handbol OAR Gràcia. També va ser un dels impulsors de l’hort urbà de Gràcia. L’any 2017 va ser nomenat soci d’honor de l’entitat Actua Vallès, dedicada a donar resposta a les necessitats de l’epidèmia del VIH i la SIDA.

Monllor va ser un dels tres detinguts en tota la jornada per part dels Mossos d’Esquadra. Un altre va ser Juli Cuéllar, exregidor de la CUP a Mataró i membre de Poble Lliure, organització independentista i anticapitalista. La policia catalana el van detenir “per atemptat a agents de l’autoritat” durant el tall de l’N-II a Mataró. El tercer arrestat va ser detingut al vestíbul de l’L9 a l’aeroport, quan pretenia accedir al Prat.

Publicitat
Comentaris
To Top