Publicitat
Vallès

El rectorat de la UAB insta el professorat a suspendre activitats avaluables obligatòries aquesta setmana

Els estudiants de la UAB ocupen el rectorat / SEPC

Un grup d’estudiants ha ocupat aquest matí el rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per demanar a l’equip de govern un posicionament clar sobre la sentència del procés. Una estona després, la rectora de la UAB, Margarita Arboix, ha anunciat als estudiants que demanaria al professorat que suspengui totes les activitats avaluables obligatòries durant aquesta setmana.

“Demanarem que totes aquestes activitats no es facin o no comptin perquè ens sembla que és prudent”, ha apuntat la rectora. Alhora que ha dit que comprèn que els alumnes vulguin que la direcció de la UAB “sigui més incisiva”. Amb tot, adverteix que els docents tenen “llibertat de càtedra” i que a la universitat “hi ha gent de tot tipus i color”.

Publicitat
Comentaris
To Top