Ciutat

La sabadellenca Laia Girós, nova directora general de Joventut

Laia Girós / ERC Sabadell

El Govern ha aprovat aquest dimarts en el consell executiu el nomenament de Laia Girós i Barrés com a directora general de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Família. Girós, nascuda a Sant Cugat del Vallès el 1990 i veïna de Sabadell, és graduada en Treball Social per la Universitat de Barcelona (UB) i un cicle formatiu d’Integració Social.

En l’àmbit de joventut, ha col·laborat activament en el Consell de Joves de Sabadell, federació que agrupava una vintena d’entitats juvenils i que gestionava l’equipament més gran de Sabadell per a joves. El 2012 va entrar a format part del Secretariat del Consell de Joves i el 2014 en va ser escollida secretària d’organització. Ha participat en la Xarxa de Consells Locals de Joventut, en les trobades del Triangle Jove i als espais decisius i de treball del Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC).

En l’àmbit professional, ha treballat com a coordinadora en el servei d’atenció domiciliària de l’Ajuntament de Badalona i de l’Ajuntament de Sabadell gestionant l’equip professional i incidències del servei. Actualment és treballadora social a la Residència Assistida Cerdanyola de titularitat pública del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Comentaris
To Top