Publicitat
Ciutat

L’Ajuntament de Sabadell se suma al rebuig per la presumpta discriminació racista a la discoteca Waka

discoteca waka sabadell

Sabadell també dona suport a la Generalitat en la decisió de portar el cas a la fiscalia per delictes d’odi

Imatge d'arxiu de la discoteca Waka Sabadell, situada a Sant Quirze del Vallès / VICTÒRIA ROVIRA

Després que SOS Racisme i la Generalitat de Catalunya condemnessin el presumpte cas de discriminació racista del dissabte 2 de novembre a la discoteca Waka, l’Ajuntament de Sabadell s’ha sumat també al rebuig per aquesta situació. En un comunicat remès a la premsa, des del consistori també han indicat que s’han posat en contacte amb l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès –on està ubicat el local– i amb el govern català “per treballar conjuntament i vetllar perquè l’establiment compleixi amb la normativa que regula el dret d’admissió“. Des de l’executiu sabadellenc reconeixen que “aquesta no és la primera vegada que es té coneixement de possibles actituds discriminatòries en aquesta discoteca” i mostren el seu suport a la decisió de la Generalitat de Catalunya de portar aquest cas a la Fiscalia per delictes d’odi.

Denuncien una altra situació de racisme a la discoteca Waka Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top