Ciutat

La Fira de Santa Llúcia es trasllada de la plaça Sant Roc a la del Doctor Robert

Obrirà portes el divendres 29 de novembre

La Fira de Santa Llúcia de Sabadell / ALBERT SEGURA

La Fira de Santa Llúcia de Sabadell torna a canviar d’ubicació. Si en els darrers tres anys s’ha instal·lat a la plaça Sant Roc, amb èxit i acceptació per part dels seus visitants, aquest any es torna a moure, però no marxa massa lluny: a la plaça Doctor Robert.

La nova ubicació segueix mantenint la centralitat d’aquesta fira, que ja s’ha pogut veure en altres emplaçaments com el Passeig de la Plaça Major o la Rambla, on els passadissos estrets feien el passeig nadalenc gairebé claustrofòbic. D’aquesta manera, s’opta per mantenir la centralitat de la fira, això si, traient-la de la façana consistorial, però d’acord amb l’associació de firaires. En aquest sentit, es veu el canvi d’emplaçament com una oportunitat per guanyar visibilitat.

Compte enrere per a l’encesa dels llums de Nadal a Sabadell

El mateix dia 29 es farà l’encesa de l’enllumenat nadalenc, que com ja es va fer al 2018, es durà a terme a la plaça del Mercat. A banda, la plaça Doctor Robert, un cop tanqui portes la Fira de Santa Llúcia, el 23 de desembre, serà l’espai on s’hi desenvoluparan altres activitats, com ara el Parc de Nadal. Aquesta proposta també es durà a terme en altres indrets de la ciutat, com la plaça del Pi, a Ca n’Oriac, o la plaça de la Creu de Barberà.

ENQUESTA Esteu d’acord amb el canvi d’ubicació de la Fira de Santa Llúcia?

Comentaris
To Top