Ciutat

Nou incendi aparentment intencionat en un bloc de pisos desallotjat dels Merinals

Des d’aquest estiu, els veïns dels Merinals han comptabilitzat més d’una desena d’incendis aparentment provocats, cinc dels quals en edificis pendents d’enderrocar, per problemes d’aluminosi i oxidació. Ha tornat a passar i estan completament indignats. Aquest diumenge al matí, les flames a l’interior del bloc 45, des de feia mesos desallotjat, eren visibles des del carrer.

Dues dotacions de Bombers i vehicles dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Municipal s’hi han desplaçat per sufocar el foc.

Incendi en el bloc de pisos 45 del polígon dels Merinals, que està pendent de ser enderrocat / CEDIDA

A finals del mes de setembre, el President de l’Associació de Veïns dels Merinals, Francisco García, precisament, denunciava que, a l’edifici, ja s’hi havia intentat accedir de manera il·legal. Aleshores es reclamava una actuació immediata de l’Agència de l’Habitatge per avançar l’enderroc d’aquests blocs, i evitar “més delinqüència”.

Comentaris
To Top