Publicitat
Diners

Botigues, descomptes i activitats al carrer per donar el tret de sortida al Black Friday

Sabadell Comerç Centre organitza diferents activitats per amenitzar el tret de sortida a la campanya de Nadal

Imatge d'arxiu de botigues al carrer a la Rambla / D.S.

El comerç sabadellenc tornarà a sortir al carrer aquest cap de setmana per celebrar el Black Friday, sobretot amb descomptes, algunes botigues al carrer i activitats diverses tant divendres 29 com dissabte 30 de novembre.

L’activitat comercial es farà coincidir amb l’encesa dels llums de Nadal i la inauguració de la Fira de Santa Llúcia, divendres 29. L’agrupació de comerciants Sabadell Comerç Centre ha organitzat una quinzena d’activitats al passeig de la Plaça Major durant el dissabte, dia 30, d’11 h a 21 h, el mateix dia que també s’inaugurarà la reforma del carrer de Sant Pere.

Durant tot el dissabte, al Passeig també hi haurà estands de botigues i entitats, una foodtruck que farà crepes, la xurreria sabadellenca La Floresta i una carpa d’Oncolliga, que donarà a conèixer les activitats i els serveis que ofereixen per a les persones que pateixen càncer i el seu entorn.

Activitats previstes per Sabadell Comerç Centre / CEDIDA

Amb aquesta acció, els comerciants esperen atraure una gran quantitat de visitants i que això es vegi traduït en les primeres vendes de cara a la campanya nadalenca.

Enquesta: Aprofitareu el Black Friday per avançar compres de Nadal?

Publicitat
Comentaris
To Top