Publicitat
Esports

El Sabadell se situa líder de Segona B vuit anys després

Les derrotes de Lleida i Castelló situen el Sabadell en la primera posició de la lliga

Els arlequinats celebrant el primer gol de Lanzarote davant l'Ejea /Lluís Franco

Ara, sí. El Sabadell va dormir dissabte com a líder provisional gràcies a la seva treballada victòria (2-1) sobre l'Ejea a la Creu Alta. 24 hores després, el conjunt arlequinat s'ha confirmat en el lideratge en solitari del grup tercer de Segona Ben la 15a jornada. Ho ha fet possible les dues derrotes del Lleida Esportiu al matí al camp de l'Andorra i el Castelló, líder fins ara, al Johan Cruyff davant el Barcelona B. Curiosament, en ambdós casos les derrotes s'han consumat en el temps afegit.

Els tècnics arlequinats Antonio Hidalgo i Juvenal han estat testimonis en directe de la primera derrota del Castelló aquesta lliga. S'ha avançat en el marcador amb un gol en pròpia porteria del filial blaugrana, però en els últims 6 minuts ha encaixat dos gols, el segon de penal. Aquesta circumstància ha donat el primer lloc de la classificació al Sabadell vuit anys després. L'última vegada va ser la temporada 2010/11, la de l'ascens a Segona A. Els arlequinats es van col·locar líders per primera vegada en la 28a jornada gràcies a un 0-1 al camp del Mallorca B amb un gol de Juvenal Edjogo de penal. Va perdre la privilegiada posició en les dues jornades següents i quan la va recuperar, en la jornada 31, ja no la va abandonar, proclamant-se campió. Després vindria l'ascens a Ipurúa.

Publicitat

El Sabadell d'Hidalgo suma en la jornada 15 més punts (29) que en els últims antecedents de play-off a Segona B. Tres més que en les 00/01 i 10/11 (en tenia 26) i 9 més que en la 08/09¡ (20). Ara resten 4 jornades per concloure la primera volta. S'enfrontarà a Prat i Lleida a casa i Cornellà -dissabte que ve- i Vila-real B a fora, ja en el 2020.

El Sabadell forada el mur de l’Ejea i dorm com a líder (2-1)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top