Publicitat
Esports

La cadet de l'OAR Gràcia, Berta Prat, convocada amb la Selecció Catalana

Berta Prat en acció amb el cadet de l'OAR Gràcia / Cedida (OAR)

Sabadell tindrà representació en el Campionat d'Espanya autonòmic d'handbol que se celebrarà a Cantàbria del 2 al 7 de gener del 2020. Serà en el combinat cadet català amb la presència de la jugadora de l'OAR Gràcia, Berta Prat, una de les perles de la pedrera gracienca. La seva convocatòria ha estat en dubte fins a última hora degut a unes molèsties físiques que ve arrossegant aquesta temporada, però finalment s'ha pogut recuperar i estarà amb la Selecció Catalana, una de les favorites a la victòria final.

Publicitat

Berta Prat ja va ser protagonista fa dos anys, però en categoria infantil. Catalunya va conquerir el títol en el campionat celebrat a Galícia. Llavors va estar acompanyada d'una altra jugadora de l'OAR, Clara Correro, qui també tenia ara moltes opcions de repetir en categoria cadet. Ho ha impedit una inoportuna lesió que l'ha deixat fora de la llista. Tampoc ha entrat la jugadora Emma Serna, una de les que podia tenir opcions pel seu bon rendiment. Així doncs, aquesta vegada Berta Prat es queda com a l'única representant gracienca de la cita estatal. En aquest 2019, va ser escollida millor jugadora de la fase final de la Lliga Catalana cadet disputada a la pista de l'OAR Gràcia.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top