Publicitat
Oci i cultura

La cantant de ‘trap’ Santa Salut actuarà el 8M a Sabadell

Santa Salut té una gran projecció entre el públic juvenil / VERDEJO AUDIOVISUALS

La jove cantant sabadellenca Santa Salut actuarà a l’acte central institucional del 8 de març, diada internacional de la Dona Treballadora. La música oferirà un concert a partir de les 13 h, a la plaça del Doctor Robert, una vegada membres de la taula de Gènere, Feminismes i LGTBI llegeixen el manifest oficial. 

 “Sempre m’ha fascinat el hip-hop dels 80 i 90 –gent com N.W.A. o Wu Tang clan–, però avui hi ha algunes conductes masclistes que la majoria d’oients de rap no permetrien”, explicava anteriorment Santa Salut, que va créixer emmirallant-se en dues raperes espanyoles, Arianna Puello i Mala Rodríguez. “De jove sempre m’havia imaginat com seria cantar dalt d’un escenari, i quan he arribat a fer-ho… és increïble”, confessa Santa Salut, a qui escriure li serveix com a “teràpia”, reconeix. 

La commemoració del Dia Internacional de les Dones d’aquest any a Sabadell promou la sensibilització i la reflexió entorn de la sexualitat. L’objectiu és revertir el paper que les dones han tingut fins ara pel que fa a l’estandardització de la sexualitat, amb discriminació i càstig social. Des del feminisme, es busca revertir la situació i fer que les dones connectin amb una sexualitat diversa i una actitud apoderada. 

Podeu consultar tots els actes amb motiu del 8M en aquest enllaç.

Santa Salut i Las Niñas Perdidas: quan elles rapejen, tremola Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top