Publicitat
Ciutat

VÍDEO: La Policia Municipal vigila amb drons que es respecti el confinament

La Policia Municipal ja ha començat a posar en marxa els drons per vigilar que es respecti el confinament a zones com parcs urbans, el Rodal o el Ripoll. Els aparells d'alta tecnologia han estat cedits de manera gratuïta per una empresa que s’ha ofert per col·laborar.

Un dels aparells va destinat a la vigilància visual, mentre que un segon difon missatges a través d’un altaveu. Altres ajuntaments de la comarca, com el de Sant Cugat, ja han instaurat aparells amb aquesta funció.

Dron cedit a la policia per vigilar que es respecti el confinament / Policia Municipal

Dron cedit a la policia per vigilar que es respecti el confinament / Policia Municipal

Dron cedit a la policia per vigilar que es respecti el confinament / Policia Municipal

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top