Publicitat
Ciutat

Des de dins: així és l’hospital de campanya de la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha confirmat aquest diumenge que l’hospital de campanya de la Pista Coberta d’Atletisme estarà a punt divendres 10 d’abril. Si fes falta, permetria acollir pacients amb coronavirus derivats del Parc Taulí. En total hi haurà 210 llits.

Si en algun moment l’anomenat Hospital Temporal Vallès Salut funciona al 100% de la seva capacitat, està previst que aleshores hi treballin uns 220 professionals, provinents a parts iguals del Taulí i del CatSalut. La direcció assistencial del nou centre també comptarà amb almenys 180 voluntaris.

Aquest diumenge una delegació encapçalada per la consellera Vergés, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i el delegat del govern català a Barcelona, Juli Fernàndez, han visitat els treballs que s’estan fent a la Pista Coberta. Així és com està a hores d’ara:

El Parc Taulí activarà a contrarellotge 217 nous llits d’UCI

Publicitat
Comentaris
To Top