Ciutat

El Verdi, sense pacients del Taulí amb coronavirus

L'hotel Verdi ha acollit pacients derivats del Taulí / VICTÒRIA ROVIRA

L’Hotel Verdi, centre annex al Taulí per pacients lleus de coronavirus, ha acomiadat el seu darrer malalt de Covid-19 aquest pont del Primer de Maig. La instal·lació annexa es va posar en marxa a principis d’abril i havia arribat a tenir 114 persones malaltes del virus en el seu punt màxim, el passat 8 d’abril.

Tal com va explicar el Departament de Salut en la passada edició del D.S., això no significa el final del Verdi com a estructura de suport, ja que en principi es mantindrà pendent de les necessitats sanitàries fins a finals de juny.

Publicitat

El volum de persones ingressades a l’hospital se situa per sota de les 200 persones, una fotografia que no es veia des de la primera setmana de confinament (182 ingressats, avui 4 de maig). La dinàmica de la mortalitat –expressada en la mitjana diària a set dies vista– es manté estable entre les 4 i les 5 morts diàries a l’hospital sabadellenc des de fa dues setmanes. El nombre de persones ingressades ara a l'UCI és de 29.

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top