CASTELLAR

Un ‘macrobotellón’ de més de 100 joves de diferents municipis acaba en baralla a Castellar

Més d’un centenar de joves de diferents municipis van participar divendres a la nit en un macrobotellón, a Castellar del Vallès. La gresca multitudinària, organitzada a través de WhatsApp, va dur-se a terme al Parc de Colobrers i, segons han confirmat fonts policials, va acabar en baralla.

Un primer cotxe de policia s’hi va acostar i va intentar dissipar la multitud. Més tard, van tornar a rebre un avís que advertia que el macrobotellón seguia en marxa i una discussió havia derivat en una “petita baralla” entre persones de dos grups, un dels quals d’Hospitalet de Llobregat, segons han informat fonts de l’Ajuntament. Es van realitzar diverses identificacions al lloc dels fets, on també es van desplaçar unitats dels Mossos d’Esquadra. No es va aixecar cap acta.

“Un problema greu amb els ‘botellons'”

La mateixa nit de divendres es van produir cinc botellons més, a les places de la Miranda, Catalunya, Europa, Fàbrica Nova i a l”skate park’. “Tenim un problema greu amb els botellons“, reconeixia l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez. Posteriorment, petits grups que havien estat al Parc de Colobrers s’haurien traslladat a aquestes altres zones de Castellar.

“Entenc que pugueu tenir moltes ganes de trobar-vos, que tingueu moltes ganes de festa, que n’estigueu tips del confinament i les restriccions. Però esteu posant en risc no només la vostra salut, sinó la de tota la resta. Sigueu responsables. Això no és cap broma”, advertia Giménez a través de les xarxes socials. “I als seus pares, sisplau, ajudeu-nos a controlar aquestes situacions.  Vosaltres també teniu alguna cosa a dir”, afegia.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Leiva, ha advertit que, a partir d’ara, s’aixecaran actes per evitar que es repeteixin aquest tipus de comportaments.

Dissabte, tres detencions

Els botellóns no han estat l’únic incident del cap de setmana al municipi. Tres joves majors d’edat van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra, després que provoquessin aldarulls a dues places. Haurien comès també un robatori d’una motxilla i intimidacions.

Tres detinguts a Castellar per aldarulls a la via pública, robatori i intimidació

Comentaris
To Top