CASTELLAR

Tres detinguts a Castellar per aldarulls a la via pública, robatori i intimidació

Tres joves majors d’edat van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra dissabte passat, després que provoquessin aldarulls a dues places de Castellar del Vallès. Presumptament, segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Leiva, a l’Actual, haurien comès també un robatori d’una motxilla i intimidacions.

No ha estat l’únic incident del cap de setmana a Castellar del Vallès, on es va organitzar un ‘macrobotellot’ amb participació de més d’un centenar de persones, al Parc de Colobrers. La policia local i els Mossos d’Esquadra van haver-hi d’intervenir dues vegades, en l’última de les ocasions després que es produís una baralla entre dos grups.

Un ‘macrobotellón’ de més de 100 joves de diferents municipis acaba en baralla a Castellar

Comentaris
To Top