DS MOTOR

YVS Yamaha, un any atípic però amb balanç positiu tot i la Covid-19

La botiga-taller està situada al xamfrà del carrer de Cèsar Torras, 3
La botiga-taller està situada al xamfrà del carrer de Cèsar Torras, 3 / LL. F.

El passat 12 de novembre, YVS Yamaha arribava a Sabadell per catapultar la marca del diapasó a la ciutat. A més, el repte anava acompanyat d’un repte personal de l’emprenedora Cristina Gómez: aconseguir trencar els estereotips existents, malauradament encara presents avui dia, sobre el paper de la dona en el món de les dues rodes.

Un any després, i amb una pandèmia pel mig, YVS Yamaha s’ha consolidat com una botiga-taller de referència a la ciutat: “Es nota que Yamaha és una marca que ven. I això ens ha ajudat molt. El mes de març passat, quan ja havíem deixat enrere el fred de l’hivern i l’ambient es començava a animar, vam haver de tancar més d’un mes. Tot i això, no ens podem queixar. Estem contents”, afirma.

Una de les claus d’aquest bon any es podria deure al canvi d’hàbits de molts sabadellencs en termes de mobilitat arran de la Covid-19: “Hem percebut un augment de clients que han vingut per evitar agafar el transport públic”, explica. Entre els models més venuts de Yamaha a Sabadell destaquen el model Téneré, XMAX i TMAX.

Comentaris
To Top