DSTaula

Els nou venedors més joves de la plaça

Un dels èxits dels 90 anys amb bona salut del Mercat Central és l’aposta per la innovació amb la tradició. En els darrers cinc anys, nou emprenedors s’han incorporat amb serveis innovadors. Els hem reunit per celebrar aquest aniversari esplèndid. D’esquerra a dreta, Emília Farré d’Eimymanete’s; experta en manualitats, DIY i tallers artístics. L’acompanya Teresa Vilanó, de Mató de Montserrat, un producte deliciós i de km0. Al seu costat, David Canyadell, de Maraca, on regna la xocolata artesana i els regals més llaminers. David Bastus, sushiman de Goril·la Sushi, amb el ganivet ben afilat per fer sushi gurmet. L’exinfermera Rosa Gilberga ha donat un tomb a la seva vida a Remeiets, un herbolari que apropa els millors remeis naturals. Vale Rabaneda, amb carn de proximitat de la Carnisseria del Mercat. Tonyi Millan, d’Els Fogons del Mercat, amb viandes exquisides. Cristina Granados, especialitzada en carn de cavall i poltre de Carns Cristina; i tanca la siciliana Graziella Giampapa, amb una petita Itàlia aquí. 

Comentaris
To Top