Ciutat

VÍDEO: Ja tenim guanyador del sorteig de la panera de Nadal

Al Diari de Sabadell hem sortejat una panera de Nadal gentilesa de la pastisseria Art Bo entre la cinquantena de persones que s’hi han apuntat a través del correu i el WhatsApp. Es tracta d’un regal que inclou els dolços imprescindibles per als àpats nadalencs.

La panera, a l’Art Bo de la ronda de Zamenhof / D.S.

La panera inclou torró artesà de gemma cremada, xocolata i avellana, neula i un altre de Xixona. També compta amb neules de vainilla i unes altres de xocolata, una ampolla de cava Chamcalet, un panettone artesà de xocolata i una capsa de bombons de 35 unitats. Tot, presentat amb un plafó i un llaç característics d’Art Bo. La panera està valorada en 154 euros.

El sorteig s’ha fet a la redacció del Diari, presentat pel redactor Guillem Plans i amb la mà innocent del cap d’Oci i Tendències del D.S., Ander Zurimendi. Podeu veure el sorteig i saber qui ha estat el guanyador a continuació.

La guanyadora del sorteig ha estat Maria Teresa Orriols, que ja pot anar a recollir el premi aquesta mateixa tarda o demà, dijous 24 de desembre, a l’Art Bo de la ronda de Zamenhof, 98.

La imatge guanyadora del sorteig, el pessebre de Maria Teresa Orriols / CEDIDA

El Diari de Sabadell felicita la guanyadora, amb qui contactarà per anunciar-li que ha guanyat la panera, i agraeix la participació de tothom. Bones festes!

Publicitat
Comentaris
To Top