ESPORTS

Jesús Oviedo ja tracta amb l’elit del tir olímpic mundial

Jesús Oviedo juntament amb Jorge Díaz en la Copa del Món a l'Índia / RFEDETO

El tirador del Club de Tir Sabadell, Jesús Oviedo, ha deixat molt alt el pavelló sabadellenc en el seu debut en la Copa de Món de tir olímpic, celebrada a l’Índia. Tot i la seva joventut, va competir a un nivell altíssim davant especialistes olímpics i amb gran experiència internacional. Abans de la competició ja havia confessat que sentia “bones sensacions” en els entrenaments previs i es veia amb possibilitats de lluitar per estar entre els vuit finalistes malgrat l’enorme competència. “El més important, però, serà controlar els nervis i competir bé”, va dir. Així ho va fer.

Chus Oviedo va completar una competició magnífica i de gran regularitat en les diferents tirades. Va sumar un total de 626,5 punts -suposa un nou rècord d’Espanya júnior- quedant a només 1,1 punts de la final a vuit. Va acabar en desena posició, gairebé igualat amb l’altre representant espanyol, l’olímpic Jorge Díaz, novè, que és el seu referent en el CAR de Madrid on està becat i entrena. Una prova evident de la seva qualitat.

La seva actuació també es va seguir amb molta expectació al Club de Tir de Sabadell, on va començar a practicar fa uns cinc anys. “És un resultat extraordinari”, resumia, eufòric, el president de l’entitat, Ricard Martínez. “Aquest noi té un talent especial i pot arribar molt lluny”, afegia. Després d’aquest bateig internacional, ara el Jesús Oviedo ja pot començar a pensar en el Campionat d’Europa que se celebrarà el mes de maig a Croàcia, on també pot lluitar per les posicions de privilegi.

Comentaris
To Top