Ciutat

ERC exigeix obrir les piscines municipals de manera gratuïta davant el risc de calor extrema

Un nen es tira a la piscina de la Bassa / ÓSCAR ESPINOSA

Esquerra Republicana exigeix al govern municipal que obri les cinc piscines municipals —La Bassa, Can Marcet, Ca n’Oriac, Olímpia i Campoamor— de Sabadell de manera gratuïta davant el risc de calor extrema que es preveu aquest dimecres. A través del seu portaveu a l’Ajuntament, Gabriel Fernàndez, el partit ha demanat que el servei sigui per a tots els sabadellencs que ho “necessitin”.

Els Agents Rurals han activat avui el Pla Alfa a nivell tres a Sabadell i la resta de municipis del Vallès Occidental. La intenció és actuar de pressa en cas d’incendi, però també es fa com a mètode preventiu. De fet, l’accés al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac es restringirà a partir d’aquesta nit.

L’Ajuntament no obrirà les piscines de forma gratuïta

Tot i la petició d’ERC,  l’alcaldessa accidental Montse González ha explicat que no obriran les piscines de manera gratuïta. “Tant el Departament de Salut com el Procicat desaconsellen els Ajuntaments a obrir de forma gratuïta les piscines durant l’onada de calor”, ha dit González. De fet, ha recordat que els centres cívics estan oberts i que compten amb aire condicionat.

Comentaris
To Top