Publicitat
Ciutat

L'Ajuntament instal·la quatre fonts d'aigua a diferents punts de la ciutat davant l'onada de calor

L'Ajuntament de Sabadell, amb col·laboració d'Aigües Sabadell, ha instal·lat quatre punts d'hidratació a diferents punts de la ciutat davant les previsions que apunten que a partir d'aquesta tarda i durant els pròxims dies poden pujar de forma considerable les temperatures. Ahir, es van col·locar dues fonts, una al passeig de la Plaça Major i una altra a l’Eix Macià. I avui, s'han dos punts més d’aigua a la plaça de la Sardana i a la carretera de Matadepera (a l’altura de Sant Julià).

Imatge d'un dels punts d'hidratació al passeig de la Plaça Major/ CEDIDA

La decisió d'instal·lar fonts d'aigua s'ha pres just després que el govern municipal decidís no obrir de manera gratuïta les piscines municipals, tal com havia demanat Esquerra Republicana. Ciutadans també havia denunciat "inacció" de l'executiu per fer front a l'onada de calor.

D'altra banda, hi ha un seguit d’equipaments municipals oberts durant tot el mes d’agost, com ara els centres cívics de la ciutat, que compten amb aire condicionat, i la biblioteca Vapor Badia.

L'Ajuntament recorda mesures d'autoprotecció

L’Ajuntament de Sabadell recorda la importància de prendre algunes mesures d’autoprotecció per combatre les fortes temperatures, com hidratar-se sovint, evitar sortir al carrer en les hores de màxima insolació o fer activitat física en les hores de menys calor. També cal tenir cura dels animals de companyia, procurant que tinguin aigua i ombra a l’abast i treure’ls a passejar en les hores més fresques.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top