Oci i cultura

Georgina Monge dialogarà amb el filòsof Santiago Alba Rico sobre feminismes

La politòloga Georgina Monge / AZ

La politòloga feminista Georgina Monge (Sabadell, 1985) participarà del col·loqui Potencialitats feministes amb el reconegut filòsof Santiago Alba Rico.

El diàleg tindrà lloc el proper 4 de setembre al Centre Cultural Roca Umbert de Granollers, on la CUP portarà a terme la seva Escola d’Estiu. També hi participen l’activista LGTBIQ+ Àngel Camacho i Clara Serra (membre de Más Madrid).

Alba Rico va ser guionista durant els anys vuitanta del mític programa de televisió La Bola de Cristal. Inicialment proper a Podemos, és una veu referencial en les esquerres estatals. A Catalunya va tenir un èxit notori amb l’assaig Podemos seguir siendo de izquierdas? Panfleto en sí menor, publicat per Pol·len edicions.   

Monge, per la seva banda, està especialitzada en estudis de gènere i feministes. En el vessant cultural, ha posat en marxa el conte A punt de llibre a Instagram, en el qual escriure ressenyes literàries (@apuntdellibre). També col·labora amb el DS amb crítiques literàries, comentant autores sabadellenques com Marta Orriols.

Fruit de la seva relació amb la literartura, excerceix de vegades com a introductora d’escriptores en les presentacions dels seus llibres. Fou el cas de l’escriptora basca Alaine Aguirre, qui el maig passat va presentar el seu celebrat llibre X ha muerto a la llibreria Macondo.

“Regalem feminisme per Sant Jordi”

Comentaris
To Top