EDITORIAL

Festius i responsables

Arriba la Festa Major i amb ella la celebració de tota una ciutat. Els propers dies podrem gaudir de concerts i de tota mena d’activitats a l’aire lliure. Emplacem tothom a sortir a passar-ho bé, però amb responsabilitat, especialment després de les escenes viscudes a altres ciutats com Barcelona, en què s’han produït nombrosos ‘botellons’, actes incívics i fins i tot atacs contra la policia. Ser responsable implica viure la festa respectant l’espai públic i sobretot els altres.

També els veïns. Molts col·lectius de la ciutat vetllaran per la seguretat de tothom. Els autobusos i taxis de Sabadell, un cop més, ofereixen ajut a aquelles persones que puguin estar en situació de risc.

L’objectiu és evitar les agressions masclistes i LGTBIfòbiques. El dispositiu de la Festa Major també preveu la instal·lació de diferents punts liles a les zones amb més concentració d’activitat. La seguretat també es reforça des dels cossos policials: Policia Municipal i Mossos d’Esquadra incrementaran la seva presència a la ciutat durant aquests dies per garantir una festa sense aldarulls. Gràcies a tots ells per vetllar pel benestar de tots mentre la resta gaudim de la festa.

Comentaris
To Top