EDITORIAL

Sortim tots, ara que podem!

Manel Cervantes, Francesc Luque, Isabel Munill i Eduard i Aniol Riba. El pregó de la Festa Major d’enguany, que va donar el tret de sortida a les celebracions, va estar protagonitzat per sanitaris i víctimes de la Covid. Cinc persones a les quals els uneix una lluita ferotge contra el virus, exemple de superació professional i personal.

Cinc noms que ahir van representar i reconèixer la feina d’infermeres, metges, personal d’emergències, bombers i policia, entre molts d’altres, que en les nostres hores més baixes van treure la vocació i van treballar al servei dels veïns de Sabadell. A banda dels professionals que van estar a primera línia, els discursos dels pregoners van esdevenir un homenatge col·lectiu a la ciutat i a tots els veïns.

El darrer any i mig, tothom ha conviscut amb el virus i amb les seves conseqüències: la pèrdua de familiars i amics, dies sencers al llit amb la febrada i el malestar general, el llarg confinament i les nits de toc de queda, els ERTO, la pèrdua de feina, i la crisi humana, social i també econòmica. Ara ens n’estem sortint i la millor prova és el retorn de la Festa Major. Fem que la celebració sigui un reconeixement a tots els que hi som i podem gaudir-la en plenitud, i també un homenatge als que ens han deixat o encara pateixen els estralls del virus. Sabadellencs, sortiu i gaudiu de la Festa Major!

Comentaris
To Top