Publicitat
Ciutat

La patronal de l’oci nocturn considera que els porters de Waka es van “extralimitar lleument”

La patronal de l’oci nocturn, Fecasarm, ha sortit en defensa del personal de seguretat de la discoteca Waka, situada al límit de Sant Quirze del Vallès amb Sabadell. Asseguren que les imatges sobre l’agressió denunciada a les xarxes socials dels controladors d’accés estan tretes de context.

La Fecasarm reconeix que els dos porters “possiblement es van extralimitar lleument” pel que fa a la força emprada per neutralitzar el jove agredit. Però afegeixen que aquesta persona “no era cap santet” i que venia d’amenaçar amb vidres trencats, conjuntament amb un grup, dues persones que feien tasques de neteja a l’aparcament de davant del local. La patronal denuncia que el mateix grup hauria llançat ampolles a les persones que feien cua al local.


En aquest sentit, asseguren que els porters van actuar en legítima defensa de les dues persones que estaven netejant l’aparcament, ja que temien per la seva integritat física. Apunten que al vídeo només es pot veure la part final de l’actuació, on reiteren que els porters es van “excedir lleument”. La Fecasarm diu que no comparteix les formes, però que les puntades de peu que van donar van ser en llocs “que no posaven en risc la seva integritat física”. Amb tot, asseguren que en cap cas es tracta d’una agressió racista.

Denuncien una nova agressió racista a la discoteca Waka Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top