ESPORTS

L’exjugadora del Centre d’Esports Alèxia Putellas, millor jugadora del món

Putellas, vestint la samarreta arlequinada / CEDIDA

L’exjugadora del Centre d’Esports Sabadell i actual capitana del FC Barcelona, Alèxia Putellas, ha estat guardonada amb la pilota d’or, que atorga la revista francesa France Football. Un reconeixement que converteix la de Mollet del Vallès en la millor jugadora del món durant el passat 2020. Putellas ha superat en la votació final les seves companyes d’equip Jenni Hermoso i Lieke Martens.

La jugadora del Barça, que ja va ser reconeguda per la UEFA com a millor jugadora la temporada passada, ha firmat una gran temporada després d’aconseguir un triplet històric, aconseguint Lliga, Copa del Rei i Champions League.

Més de tres temporades al planter arlequinat

Alèxia Putellas, nascuda ara fa 27 anys a Mollet del Vallès, va vestir la samarreta del Centre d’Esports Sabadell des dels 8 fins als 11 anys, quan aleshores al planter arlequinat només hi havia un equip i l’obligava a jugar amb noies d’entre 8 i 14 anys fins al pas a categoria sènior. Amb 11 anys, el FC Barcelona la va incorporar i després d’unes temporades a l’RCD Espanyol i UD Llevant faria el seu debut com a sènior vestint els colors blaugranes.

Comentaris
To Top