Diners

Una cadena holandesa obre a Sabadell la seva primera botiga del país

Action
Action ven calçat, bijuteria i accessoris, entre d’altres / CEDIDA

Una cadena holandesa de productes low cost per a la llar, anomenada Action, obrirà una botiga a Sabadell el pròxim 3 de març. El nou establiment està situat al carrer de Ferrer de Blanes, en un local de 1.000 metres quadrats on abans hi havia un supermercat Dia. La botiga serà la segona de la companyia a l’Estat; la primera estarà ubicada a Girona a partir del mes de febrer.

Action, fundada el 1993, opera amb una desena de marques pròpies de moda, té un model de negoci basat en el volum i caracteritzat per la rotació dels seus productes, amb 150 nous articles cada setmana. La cadena ven peces de vestir, calçat, accessoris, bijuteria i articles esportius, entre d’altres. Així mateix, té presència a nou països europeus amb més de 1.800 botigues. El 2022 és l’any en què farà el salt a Espanya.

Cadena

Imatge d’una botiga d’Action / CEDIDA

Dit això, l’empresa holandesa cerca 20 treballadors que tinguin experiència en el sector del comerç per a la seva botiga de Sabadell. “El Vallès és una comarca que té un elevat nombre de població. És un lloc ideal per a nosaltres”, expliquen des d’Action.

Comentaris
To Top