Publicitat
Diners

BonÀrea estrena un nou establiment a Sabadell

La nova botiga de BonÀrea està situada a la plaça de Còrdova, 5, al barri de Can Llong / VICTÒRIA ROVIRA

El grup BonÀrea estrenarà aquest divendres 28 de gener una nova botiga a Sabadell. L’establiment està ubicat a la plaça de Còrdova, 5, al barri de Can Llong. Es tracta del dotzè local de la cadena catalana de productes càrnics i alimentaris a la ciutat.

L’horari de la botiga serà de dilluns a dissabte de les nou del matí a nou del vespre, i diumenge de nou del matí a dues del migdia.

L’última botiga que va obrir BonÀrea a Sabadell va ser la situada al carrer de les Tres Creus, l’any 2020. Les llicències es van començar a tramitar el 2017, però com que es tractava d’un edifici patrimonial el procés es va allargar. No va ser fins tres anys més tard que van començar les obres.

Interior de la botiga de BonÀrea a Can Llong / VICTÒRIA ROVIRA

Pla de creixement

BonÀrea és actualment una societat anònima i el seu capital està repartit entre els agricultors i ramaders que són també socis de l’empresa. La companyia va tancar el 2020 amb unes vendes de 1.984 milions d’euros (un 7,7% més que en l’exercici anterior) i 77,32 de beneficis (un 8% més). L’entitat ha crescut en totes les activitats i línies de negoci. Dit això, BonÀrea compta amb més de 5.600 treballadors.

Publicitat
Comentaris
To Top