EDITORIAL

La lluita contra el narcotràfic

Resulta alarmant que Catalunya es vegi, des de la resta de l’Estat i part d’Europa, com l’hort de la marihuana d’Europa. Els cossos policials s’han coordinat per actuar contra el narcotràfic davant l’augment del cultiu i la venda de droga al nostre país. A Sabadell, l’últim any, s’han decomissat 4.956 plantes de marihuana i més de quatre quilos de cabdells. S’investiguen 17 persones i s’han produït 13 detencions vinculades amb el negoci de la droga.

Els Mossos, la Policia Municipal i el Cos Nacional de Policia estan actuant de forma decidida per posar fi a aquesta xacra. El narcotràfic provoca greus problemes d’inseguretat entre els veïns, a banda d’embrutar el nom de la nostra ciutat i del conjunt del país. L’operació d’èxit per desmantellar un clan familiar de Can Deu, el setembre passat, és un exemple del combat policial respecte als grups organitzats.

Aplicar tota la duresa de la llei és enviar el missatge que qui la fa, la paga. Perseguir els delinqüents i castigar-los és el mecanisme més útil per desincentivar fer plantacions. No entén d’ideologies, va de convivència, seguretat i llibertat.

Comentaris
To Top