CONTINGUT PATROCINAT

Gesfime Assessors Immobiliaris, número 1 en vendes el 2021 a Sabadell i Catalunya

Gesfime assessors immobiliaris

La immobiliària sabadellenca Gesfime va rebre el reconeixement de Millor Agència en nombre de vendes d’Apialia Catalunya del 2021

El passat 17 de febrer, la immobiliària sabadellenca Gesfime, ubicada al barri de l’Eixample, va rebre, de mans de la directora general del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària (API) de Barcelona, el reconeixement de Millor Agència en nombre de vendes d’Apialia Catalunya del 2021.

Apialia és el nom que reben les 22 agrupacions del Col·legi d’API, que hi ha arreu de Catalunya i que actualment ja compta amb 325 agències. La seva metodologia es basa en la col·laboració i comercialitzen de forma conjunta tots els immobles que intermedien en exclusiva. Això, els va portar a aconseguir un rècord de vendes de 664 l’any passat.

Gesfime Assessors Immobiliaris és membre d’Apialia Sabadell (formada per 22 agències de Sabadell, Barberà, Castellar, Sentmenat i Sant Quirze) des del 2017. Per segon any consecutiu, ha estat reconeguda pel Col·legi d’API per la seva excel·lent tasca professional. El 2020 va ser premiada com la millor Agència del venedor de Catalunya i, el 2021, com la millor Agència en nombre de vendes, tant a Apialia Sabadell com a Apialia Catalunya.

Gesfime és una immobiliària amb més de 25 anys d’història i està formada per professionals del sector immobiliari i financer amb una àmplia experiència. El seu secret és senzill: són honestos, transparents, treballen en equip i els apassionen els seus clients. I la seva missió és ajudar els seus clients a fer realitat la compra o venda de la seva llar.

Comentaris
To Top