Publicitat
Ciutat

Lourdes Ciuró (Junts) valora positivament la candidatura d’alcaldable de Lluís Matas

Rambla de Sabadell

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, ha donat suport aquest matí la candidatura a alcaldable per la ciutat de Lluís Matas, actual portaveu de Junts per Sabadell, durant la presentació de la paradeta de Sant Jordi que té el partit durant la diada a la Rambla de Sabadell. Ciuró ha afirmat que Matas “estima la ciutat, té ganes de sumar i fer que Sabadell funcioni”. A més també ha donat resposta sobre els tràmits dels nous jutjats, explicant que tan aviat com puguin anunciaran novetats, però que de moment cal esperar i ser prudents.

Per la seva banda, Matas ha mostrat la seva satisfacció de ser el nou relleu del partit així com de rebre el suport de la militància.

Pel que fa a la diada la consellera n’ha destacat la seva tornada a la normalitat i una bona oportunitat per poder gaudir i tornar a viure “una festivitat tan nostra”.

Publicitat
Comentaris
To Top