Publicitat
Diners

Ferm compromís per enfortir les relacions empresarials entre el Japó i Sabadell

El cònsol del Japó a Barcelona, Yasushi Sato, ha visitat aquest dimarts la Cambra de Comerç de Sabadell. El president de l’entitat econòmica, Ramon Alberich, el president de la comissió d’Internacionalització, Ramon Gabarró, i el cap de Promoció Internacional, Vicenç Vicente, s’han encarregat de rebre’l. El cònsol s’ha compromès a mantenir les relacions amb la Cambra per continuar treballant en les relacions empresarials entre el Japó i Sabadell.

El president de la Cambra de Sabadell, Ramon Alberich, i el cònsol del Japó, Yasushi Sato / CEDIDA

Així mateix, durant la trobada, s’ha presentat a Sato les funcions de l’entitat econòmica pel que fa al seu suport a les empreses de la demarcació en àmbits com la formació, la digitalització, l’assessorament i el suport en la internacionalització. A més, Alberich ha destacat que l’àmbit de Sabadell i els seus municipis propers és un territori atractiu per a la implantació d’empreses japoneses.

Aquest divendres 29 d’abril comença a Sabadell la fira Sakura Matsuri. Es tracta d’un saló multisectorial que comptarà amb uns 35 expositors i més de més de 100 activitats —entre mostres de gastronomia, cultura, esports, moda, tecnologia o turisme, entre d’altres— que permetran conèixer la globalitat de la cultura i la vida japonesa.

La primera edició de l’esdeveniment se celebrarà a Fira Sabadell, tot i que també s’organitzaran activitats a altres punts de la ciutat.

La fira Sakura de Sabadell: “Volem animar les empreses catalanes a exportar al Japó”

Publicitat
Comentaris
To Top