Oci i cultura

La Granja Urpí reobre el bar de l’Acadèmia de Belles Arts

La nova concessió està liderada per la Granja Urpí i la seva línia de restauració

Façana de la nova cafeteria / LLUÍS FRANCO

L’Acadèmia de Belles Arts estrena bar-cafeteria, al passeig de Manresa, 18. Encara més: el nou projecte pretén ser una tornada a l’essència d’aquest establiment, que en els anys setanta i vuitanta es va convertir en un refugi de la tertúlia cultural i els ambients artístics.

La nova concessió està liderada per la Granja Urpí i la seva línia de restauració. Pere Urpí, Àlex Urpí i Eduard Blasi són els responsables del nou projecte, que pel que fa a l’oferta gastronòmica començarà amb les senyes d’identitat de la veterana Granja Urpí, com ara els biquinis i les truites. “Hem vingut a sumar dins l’ambient ja existent del passeig de Manresa”, explica Pere Urpí. El mateix Urpí compartia la seva satisfacció de sumar-se a una llarga tradició de cafès a la ciutat a l’article Rere els vidres d’un cafè, publicat a l’especial de Sant Jordi dissabte passat.

No només l’interior: el bar de la Belles Arts ja ha estrenat terrassa, tot aprofitant aquests dies primaverals.

Entre les novetats es troba la decoració, que segueix una línia Bauhaus. A més a més, una de les propostes sobre la taula és reobrir la vella porta que connectava la sala noble de l’Acadèmia de Belles Arts amb el mateix bar. 

Rere els vidres d’un cafè

Comentaris
To Top